menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Utrecht weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Utrecht

Een kundige Payroll uit Utrecht helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Utrecht

Personeel in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het komt er dan op neer dat de zaken goed gaan, waardoor u niet meer alle werkzaamheden in u eentje kunt doen. Maar er is ook een andere kant van de medaille wanneer u medewerkers in vaste dient heeft. U heeft er ineens meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel meer werk. Er wordt van u verwacht dat u bepaalde risico’s draagt en u zult natuurlijk een salarisadministratie voeren.

Juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap zijn kenmerken waarmee u als werkgever zeker mee te maken gaat krijgen. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle overige zaken die aan het werkgeverschap verbonden zijn, zoals mensen aannemen en ontslaan, salarishoogte bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap heeft vooral betrekking op de werksituatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap gaat het vooral om de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap ligt dit anders. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar iets aan kunt doen. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een medewerker langer ziek is. Wanneer u een payroll bedrijf inschakelt kunt u deze risico’s ontlopen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer informatie over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Als u in Utrecht of in de buurt woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Utrecht een offerte te ontvangen. U kunt dan direct zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Utrecht u het meest voordelig uit bent.

3.093
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
18.000
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Utrecht

Professionele payroll vanuit Utrecht

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, draagt u het juridisch werkgeverschap over aan het payroll bedrijf. Uw medewerkers ontvangen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat zal inhouden, dat u het exclusieve recht houdt op uw personeel. Personeelsleden kunnen dan niet, zoals bij een uitzendbureau, ergens anders aan de aan het werk gezet worden. U blijft in dit geval functioneel werkgever.

Gaat er dan iets voor u als ondernemer wijzigen? Er verandert niets onder uw medewerkers. U blijft verantwoordelijk voor wat er iedere dag op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets onder uw medewerkers. Ontslaan van personeel, hoogte van salarissen en voorwaarden bepalen, voeren van functioneringsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Uw personeelsleden en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming.

U heeft veel voordelen bij het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, maar uw medewerkers juridisch in dienst van het payroll bedrijf zijn. U bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s en over het voeren personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook niet meer druk te maken. Het risico op het doorbetalen van loon bij langdurig zieken, ontslagvergoedingen en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw onderneming en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat besparen? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u verschillende prijsopgaven in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Utrecht. Ontzorgen en het besparen op kosten, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Roemer Nieuwendijk, regiomanager in Utrecht. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Utrecht.

Vergelijk vrijblijvend payroll professionals in Utrecht!

Onderzoek is inmiddels door ons geregeld voor u. Zo eenvoudig kan het zijn, toch? De payroll bedrijven die bij ons geregistreerd staan, zijn allen professionele bedrijven. Allemaal zijn het deskundigen met geruime ervaring in HR Management. Hoeveel tijd besteedt u nu gemiddeld aan uw personeels- en salarisadministratie? Hoe hoog zijn uw personeelskosten? Als u gebruik gaat maken van payrolling gaat u zeker tijd overhouden, weet u al hoe u die tijd kunt gaan inzetten

Nieuwsgierig hoe payrolling voor uw bedrijf uitpakt? U kunt nu zonder verdere verplichtingen payroll offertes aanvragen. U kunt nu gemakkelijk en snel via onze internetsite bij diverse payroll bedrijven in Utrecht meerdere prijsopgaven aanvragen. Vergelijken van verschillende aanbiedingen is nog nooit zo simpel geweest, en zo kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder wilt overleggen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Utrecht te zeggen hebben!

img

Antoon Tol

Ik ben via Professionals Utrecht terecht gekomen bij een geschikte Payroll. Door de deskundigheid van Professionals Utrecht heb ik meteen een deskundige professional weten te vinden. Dit heeft mij heel wat zorgen bespaart!

img

Wijnanda ten Hofhuis

Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van Professionals Utrecht. In een mum van tijd had ik een fijne Payroll die 100% begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Utrecht

Let's Talk

Bij Professionals Utrecht staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier